TERIM HVALI VATRENE: / 'Tko može reći da oni nisu favoriti! Najjači su i to ne samo u našoj skupini'

Image

Turski izbornik Fatih Terim obratio su se novinarima uoči utakmice s Hrvatskom u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvi 2018. koja je na raposredu u ponedjeljak u 20.45 .

4.9.2016.
18:37
VOYO logo

Okupljene je zanimalo zašto nema Arde Turana.

"Odlučio sam se na ovu momčad", jednostavno je rekao pa se okrenuo Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošlo je dva mjeseca od naše utakmice na Euru. Znamo koliko je Hrvatska kvalitetna. Igrali smo puno puta s njom. Naravno da bi nam želja bila otvoriti kvalifikacije s lakšom utakmicom", kazao je Terim te se osvrnuo na probleme u momčadi.

Image

Arda Turan

"Imamo dva problema. Jedan je činjenica da se naši igrači nisu uspjeli dobro pripremiti za utakmicu, a postoje i igrači koji ne igraju često u svojim klubovima. Nadam se da ćemo unatoč tim problemima kvalifikacije započeti dobro", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što govorim igračima od početka karijere je da igraju bez straha i da se ne boje suparnika. Ne želim da se moji igrači brinu i da misle da će utakmica početi krivo", kazao je Terim pa se osvrnuo na jaku skupinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvastka najjača

"S druge strane u grupu smo s jakim reprezentacijama. Na kraju krajeva trebali bi svi iz ove skupine ići svi na to prvenstvo. U ovoj grupi, ali i sveukupno Hrvatska je jedna od najjačih reprezentacija. Između ostalog znamo koliko je dobra bila na Euru. Jako ih poštujemo. Utakmica će biti teška, a naša borba će do posljednjeg trena biti kvalitetna", poručuje Turčin.

"Neće biti puno promjena u našem načinu igre. Igraju dvije momčadi koje se odlično poznaju. Hrvatska je etablirana i tko može reći da nije favorit, ali očekujem da premašimo očekivanja, ", kazao je Terim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskustva na utakmicama bez gledatelja? Navijači uvijek daju vjetar u leđa pogotovo nacionalnom timu. Na žalost utakmica je bez navijača. Oni su izuzetno važni pogotovo u ovakvim utakmicama. Imali smo slično iskustvo u Frankfurtu i moram reći da utakmice bez njih nisu iste", smatra Terim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo