Tek je došao u Dinamo, a već proziva Sammira

1.1.2012.
11:44
VOYO logo

Otkako je postavljen za novog trenera Dinama, Ante Čačić nije česti gost medija. Očito se povukao u svoje odaje tijekom božićnih blagdana. Ipak, s prvim danom 2012. godine, novi strateg Modrih osvrnuo se na budući rad na Maksimiru. Najavio je kako će tražiti maksimalno zalaganje svojih igrača.

"To vam je kao u školi. Učenik se ne javlja za riječ, izbjegava ispite, ne zalaže se, a na kraju godine ima u imeniku same petice i četvorke. Nelogično, jel’ da? E, pa, tako je i u nogometu, ne možeš se na treneru šetati, žaliti se da te zateže zadnja loža, a onda dođe utakmica i ti imaš osigurano mjesto u momčadi! Nema tog igrača koji će kod mene imati popust", istaknuo je Čačić i odmah prozvao Sammira koji se nametnuo kao vodeće ime maksimirske svlačionice kada je u pitanju nedisciplina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sammiru neću dopustiti da se preko tjedna odmara i tulumari, a da onda za vikend uskoči u svoj dres s brojem 10", istaknuo je i poslao jasnu poruku svim igračima:

"Oni su profesionalci i moraju se tako ponašati. A uvijek je najvažnije ono što vidim na treningu. Ako nisu dobri na treningu, a to je posljedica noćnih izlazaka, kazna je neigranje. I točka! Ne znam koji to igrač ne želi igrati?", zaključio je za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo