Tata odbio tisuću eura plaće za 15-godišnjeg sina!

11.5.2011.
11:40
VOYO logo

"Da, ja sam suspendirao Halilovića jer se već dulje vrijeme oglušuje o moju zapovijed da ode na razgovor k izvršnom predsjedniku Mamiću. Ja sam mu nadređeni, a on nije napravio ono što sam od njega tražio. Što biste vi napravili da vama vaš nadređeni 20 puta kaže da dođete na razgovor, a vi se na to oglušite?", objasnio je Romeo Jozak, direktor Dinamove omladinske škole, dodajući da klub pod svaku cijenu želi zadržati svoga "kapitalca", mladića kojemu proriču vrhunsku karijeru.

Ipak, u cijeloj priči je zanimljivo zašto tata Halilović ne želi razgovarati s Mamićem, ipak radi njegovoj firmi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zato jer on nije zainteresiran potpisati ugovor s Dinamom. Ima neke ideje i planove s nekim drugima, a ne sa nama. To mene žalosti jer trener kojeg Dinamo plaća ne želi potpisat s Dinamom. Da se razumijemo, nitko njega ne prisiljava da potpiše ugovor, ali problem je što se ne javlja na razgovor svome nadređenom", objasnio je Jozak za sportski.net.

O kakvom se ugovoru radi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pretpostavljam da bi dobio profesionalni ugovor koji je za njegov uzrast jedna vrlo ozbiljna nogometna priča", te na dodatno pitanje objasnio i koliko je vrijedan koji ugovor.

"Standardni stipendijski ugovor je 2.000 kuna, a profesionalni koji bi najvjerojatnije dobio Alen - 1.000 eura", otkriva Jozak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako biste opisali Alena kao igrača?

"On ima neke iznimne kvalitete, međutim nogomet se sastoji od puno šireg spektra sposobnosti od igre loptom i ja ga ne bih proglašavao iznimnim talentom. Alen će morati još jako ozbiljno raditi da neke krive navike počne ispravljati", zaključio je Jozak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne odazovu li se Halilovići na razgovor kod Mamića do 15. svibnja, Alena čekaju dvije godine suspenzije pod kapom Hrvatskog nogometnog saveza, odnosno zabrana potpisa za inozemni klub do njegove 18. godine.

Sejad Halilović nije želio komentirati taj slučaj. Bio je vrlo štur...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim davati izjave kako mi dijete ne bi imalo problema. Meni su, eto, zabranili da radim svoj posao", kazao je Halilović.

Usput, Alen je u utorak nastupio za kadetsku selekciju Hrvatske koja je u Maksimiru izgubila od vršnjaka iz SAD-a 1:4 u prijateljskoj utakmici, što je poprilično uzrujalo Jozaka koji je i predsjednik Stručne komisije HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Dinamo specijal-201102150360004-Zdravko Mamić

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201105100461006 arti-201105100870006

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo