NISU ZADOVOLJNI / Talijanski velikan je bijesan na HNS: Ostali su bez ključnog igrača, a pristup Hrvata dodatno ih je razljutio

Image

U Interu nisu nimalo zadovoljni ozljedom Marcela Brozovića

27.9.2022.
13:19
VOYO logo

Jako bitan veznjak hrvatske nogometne reprezentacije Marcelo Brozović obavio je u ponedjeljak pregled magnetskom rezonancijom u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina, nakon što je u utakmici Lige nacija protiv Austrije zbog ozljede izašao u 18. minuti. HNS je objavio i stanje jednog od najvažnijih kotačića u sustavu igre Zlatka Dalića.

Image
POTEZ UZBURKAO DUHOVE U SRBIJI /

'Stidiš li se bijedni roditelju što si djetetu ukrao dres, vrijede li suze tvog sina tih 1.000 eura, koliko želiš zaraditi?!'

Image
POTEZ UZBURKAO DUHOVE U SRBIJI /

'Stidiš li se bijedni roditelju što si djetetu ukrao dres, vrijede li suze tvog sina tih 1.000 eura, koliko želiš zaraditi?!'

Nalaz magnetske rezonancije pokazao je djelomičnu rupturu mišića stražnje lože, pa Brozovića čeka mirovanje od nekoliko tjedana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O daljnjem tretmanu brigu će voditi nadležni liječnici milanskog Intera, koji će dati i preciznu prognozu oporavka, a njima će u stalnom kontaktu biti i liječnička služba hrvatske reprezentacije. Kad se sinoć na Prateru Marcelo ozlijedio, pobojali smo se svi kako ga neće biti duže vrijeme. No, na svu sreću, Brozović će se vratiti na travnjak u optimalnom roku. SP nije ugrožen, ali trebat će mu vremena da se vrati u formu dostojne njegove najbolje igre, najboljih izvedaba.

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

U Interu kipe

A talijanski mediji pišu kako u Interu nisu nimalo zadovoljni cijelom situacijom. Popularni Corriero dello Sport piše kako su u Interu bijesni zbog ozljede Brozovića, kao i na pristup HNS-a u cijeloj situaciji. U crno-plavom dijelu Milana nisu zadovoljni što je Dalić koristio Brozovića od početka utakmice i što je protiv Danske odigrao svih 90 minuta, usprkos tome što njihov veznjak nije bio potpuno spreman. Podsjećaju da zbog odmora Brozović nije trenirao s Interom uoči utakmice s Udineseom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brozović je neizostavni član prve jedanaestorke Hrvatske i teško je zamisliti momčad Zlatka Dalića bez sjajnog veznjaka. U Interu su ljuti što ga Dalić nije poštedio ni protiv Danske, ni protiv Austrije. No, tu nije kraj njihova bijesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je razočaran što objava HNS-a o ozljedi Marcela Brozovića treba poslužiti milanskom klubu kao upozorenje da ga se ne vraća prerano na teren prije Svjetskog prvenstva. Tumače to ovako: Hrvatska radi pritisak da njezin igrač unatoč klupskim aktivnostima i obavezama, bude na raspolaganju za SP. HNS vjerojatno nije imao takvu namjeru, ali u jednom se slažemo: Ni Hrvatska, ni Inter ne mogu zamisliti svoju igru bez Broza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo