TALIJANSKI STRUČNJAK ČVRSTO STAO U OBRANU VATRENOG: / 'Uvijek bih volio trenirati nekoga poput Perišića'

Image
Foto: AFP

"Mislim da su se u posljednjih nekoliko utakmica stvari promijenile za čitavu momčad, tako da sutra očekujem dokaz toga", rekao je Spalletti u najavi utakmice protiv Sampdorije

17.3.2018.
15:59
AFP
VOYO logo

Ivan Perišić našao se na udaru kritika u zbog loših igara koje pruža u posljednje vrijeme. Talijanski mediji nedavno su pisali i o takozvanom sindromu 'Svjetskog prvenstva' prema kojem se hrvatski ofenzivni veznjak čuva za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Image
ŠTO SE DOGAĐA S IVANOM PERIŠIĆEM? /

Talijani uvjereni da je riječ o sindromu Svjetskog prvenstva

Image
ŠTO SE DOGAĐA S IVANOM PERIŠIĆEM? /

Talijani uvjereni da je riječ o sindromu Svjetskog prvenstva

'Nakon treninga ostaje vježbati udarce'

Ali trener Luciano Spalletti odlučno je stao u obranu jednog od svojih najboljih igrača:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da se njegova igra i nije toliko promijenila... Perišić je jučer ostao sam nakon treninga vježbati udarce i mogu se vidjeti izvanredne sposobnosti koje ima. Naravno, da on u svakoj utakmici može dati najbolje od sebe, bio bi fantastičan, ali svakome je to teško", rekao je Spalletti pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Vjerujem u Perišića'

"Svaki igrač prolazi kroz period u kojemu mu ne ide, ne uspijeva iskazati svoju kvalitetu. Ali to se prihvati, znamo da on ima tu kvalitetu i da ona može isplivati ponovno u bilo kojem trenutku. Uvijek bih volio trenirati nekoga poput Perišića. Ovo su trenuci u kojima stvari ne idu onako kako želimo, ali jednostavno se mora izdržati. Ostati miran i ići prema naprijed", prenosi Goal.

"Vjerujem u Perišića - i u osobu i u igrača. Ako na kraju dana opet ne bude dao što je trebao na terenu, možete me pitati što god želite. Mislim da su se u posljednjih nekoliko utakmica stvari promijenile za čitavu momčad, tako da sutra očekujem dokaz toga", dodao je za kraj Spalletti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter će svoju sljedeću utakmicu odigrati u nedjelju na gostovanju kod Sampdorije od 12:30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo