TALIJANSKI GENIJALAC OTKRIO ZAŠTO ĆE NAPUSTITI JUVENTUS NA KRAJU SEZONE: / 'U klubu su zaključili kako bi bilo najbolje da više ne budem trener'

Image
Foto: AFP, Marco BERTORELLO

Nakon pet jako uspješnih godina - razlaz

18.5.2019.
19:34
AFP, Marco BERTORELLO
VOYO logo
Image
Foto: AFP, EMMANUEL DUNAND

Massimiliano Allegri

Nakon što je Juventus u petak iznenadio nogometni svijet kako će na kraju sezone klub napustiti njihov trofejni trener Massimiliano Allegri, u subotu su pred medije izašli Allegri i predsjednik Juvea Andrea Agnelli.

S obzirom da u objavi o Allegrijevom odlasku nisu naveli nikakav razlog, sada su morali objasniti cijelu situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Najteža odluka'

'Odluka o rastanku s Allegrijem je bila najteža koju smo ikad napravili, ali došlo je pravo vrijeme za nju', ijzavio je Agnelli na konferenciji za medije.

'Neću odgovarati na pitanja o treneru za sljedeću sezonu je to nije sada tema. Kakoi je Massimiliano već rekao, bit će trener koji će biti prava osoba za taj posao. Ali ovdje smo kako bismo odali počast Allegriju, čovjeku koji je ispisao povijest Juventusa. On je osoba koja je na klupi osvojila pet uzastopnih naslova prvaka. Ovo je bilo prekrasnih pet godina', rekao je predsjednik Stare dame.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoju stranu razlaza s Juventusom otkrio je i Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Napuštam momčad koja ima potencijal za izvrstan rezultat u Italiji i Europi.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ja i klub smo razgovarali i iznijei ideje što bi bilo najbolje za napredak kluba u budućnosti. Nakon toga u klubu su zaključili da bi bilo najbolje da ne budem trener Juventusa sljedeće sezone', iskreno je rekao Max Allegri.

Allegri je Juventus vodio od 2014. godine, a u tom razdoblju je osvojio pet naslova prvaka Italije, četiri Kupa i dva Superkupa. Također, dva puta je igrao finale Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo