TALIJANI SLAVE NEVJEROJATNOG HRVATA: / Super Mario je na svim naslovnicama, prozvali ga najboljim na svijetu

Image
Foto: AFP

Mediji i navijači slave iskusnog hrvatskog napadača

23.12.2018.
9:03
AFP
VOYO logo

U 17. kolu talijanske Serie A aktualni prvak Juventus je na svom terenu u derbiju pobijedio Romu 1:0. Jedini gol na utakmici zabio je bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić. Uspio je jednog postići i Douglas Costa na asistenciju Cristiana Ronalda, ali pogodak je poništen.

Mandžukić igra u možda i najboljoj formi života, ubojit je u kaznenom prostoru i iskorištava više prilika za pogodak nego ikad. Stalno je u opasnoj zoni, nema obrane koja može mirovati dok je on na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Zasjenio Ronalda

Nakon što je ovog ljeta u Torino stigao Cristiano Ronaldo talijanski mediji najavljivali su da će Mandžukić izgubiti status zvijezde i preseliti na klupua, ali dogodilo se sasvim suprotno. Mandžukić s Ronaldom igra u prvih 11 i zabio je više važnih golova za Juve od Portugalca.

Kako to obično biva, ne miruju ni društvene mreže. Poznato je da navijači Juventusa obožavaju Mandžukića, a neki su zadnjih dana otišli tako daleko pa pišu kako je Mandžukić najbolji nogometaš u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je pobjedom zadržao osam bodova prednosti pred drugoplasiranim Napolijem. Treći Inter za vodećim zaostaje već 16 bodova, a četvrti Lazio čak 21 bod. Roma je deseta sa 25 bodova zaostatka za Juventusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo