TALIJANI SE RASPISALI O ODLASKU MANDŽE IZ JUVEA: / Već sada ima bogate ponude, ali može i ostati pod jednim uvjetom

Image
Foto: AFP

Talijanski mediji prenose kako će nakon tri godine hrvatski reprezentativac otići iz Juventusa

25.4.2018.
17:29
AFP
VOYO logo

Mario Mandžukić će ovog ljeta napustiti redove Juventusa nakon tri godine u Torinu i najvjerojatnije karijeru nastaviti u Kini, pišu talijanski mediji navodeći izvore Rai Sporta. Nekoliko klubova iz tamošnje prve lige pokazali su interes za 31-godišnjeg hrvatskog napadača koji je ove sezone u Ligi prvaka zabio četiri gola u šest nastupa. Navodno mu se nude veoma bogati iznosi za godišnju gažu na dalekom Istoku. Posebno je impresivan bio u četvrtfinalu LP-a protiv Real Madrida, ali Stara Dama je ipak u konačnici pala.

GATTUSO O MANDŽI: Vijest o dolasku Super Marija u Milan mogla bi biti točna, a koliko ga trener cijeni govori usporedba s Messijem

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodi se, također, kako puno toga ovisi i o treneru Massimilianu Allegriju koji je također na odlasku, ali u slučaju da talijanski stručnjak ostane - mogao bi i Mandžukić jer je u posljednje dvije godine s njime razvio dobar odnos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U završnici sezone nakon ispadanja u Ligi prvaka, Mandžukić sve misli okreće prema prvenstvu, ali i Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje očekuje mnogo toga s Hrvatskom.

Manžukić je nogometnu karijeru započeo u Marsoniji, a nastupao je i za Zagreb, Dinamo, Wolfsburg, Bayern Munchen, Atletico Madrid i sada Juve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo