ANTE GARANTIRA GOLOVE / Talijani se naklonili našem Rebiću: 'Već je izjednačio učinak iz prošle sezone, on je luksuzna zamjena...'

Image
Foto: Profimedia

Rebić je u posljednjoj utakmici asistirao za pobjednički pogodak Milana na gostovanju kod Verone

18.10.2022.
9:09
Profimedia
VOYO logo

Talijanski nogometni prvak Milan u nedjelju je u susretu je 10. kola Serie A kao gost svladao Veronu sa 2-1 (1-1).

Image
MAJSTORSKI POTEZ /

Rebić je opet u odličnoj formi. Pogledajte kako je namjestio gol za pobjedu svog Milana

Image
MAJSTORSKI POTEZ /

Rebić je opet u odličnoj formi. Pogledajte kako je namjestio gol za pobjedu svog Milana

Milan je rano poveo, u 9. minuti nespretnim autogolom Velosa, a dvije minute potom Giroud je propustio "zicer" za povećanje prednosti. Za taj promašaj gost je kažnjen u 19. minuti kada je udarac Guntera Gabbia skrenuo u vlastitu mrežu za 1-1. Taj je rezultat stajao sve do 81. minute kada se u napad ubacio Tonali i iskoristio lucidno proigravanje Ante Rebića za pobjednički pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rebić je odigrao drugo poluvrijeme za Milan koji je s ova tri boda stigao na treće mjesto ljestvice sa 23 boda, tri manje od vodećeg Napolija, a jednim manje od druge Atalante. 

Komplimenti za Antu

Talijanski portal posvećen Milanu, MilanNews, nakon te utakmice ishvalio je Rebića, proglasivši ga "luksuzom zamjenom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ante Rebić nije bio najbolji posljednjih nekoliko mjeseci što se tiče održavanja konzistentne forme, ali pronašao je način da se vrati u odlučujući položaj u sinoćnjoj pobjedi nad Hellas Veronom. Njegova fizička pripremljenost bila je veliki problem prošle sezone, a ni ove sezone se nije činilo da sve ide po planu, no sada se vratio u kondiciju i to je pokazao protiv Verone", pišu Talijani i nastavljaju:

"Rebiću je trebalo samo 7 nastupa i 268 minuta na terenu da izjednači svoj golgeterski učinak iz prošle sezone. Ove sezone počeo je sjajno, odmah je zabio dva gola, no onda je imao problema s leđima koji su ga udaljili od terena. Kad se vratio, odmah je zabio Empoliju, a protiv Verone je namjestio gol."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Ante Rebić

"Iako možda nije kandidat za startnu postavu u većini utakmica, Rebić je luksuzna zamjena i to je pokazao u prva dva mjeseca sezone. S obzirom na godine nogometaša u momčadi i promjene u ekipi, može ga se smatrati iskusnim igračem Serie A koji je – osim prošle sezone – uvijek garantirao dobar broj golova", zaključuju Talijani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo