BOME SU PAŽLJIVI / Talijani otkrivaju: Milan se ne kocka protiv Dinama i na teren šalje najjaču momčad. Počet će i pojačanje iz Barcelone

Image
Foto: Profimedia

Milan se pomno sprema za susret s Dinamom, koji je na rasporedu u srijedu od 18:45 sati na San Siru

12.9.2022.
15:31
Profimedia
VOYO logo

Nakon velike pobjede nad Chelseajem na prepunom Maksimiru, Dinamo se vraća europskim izazovima. U srijedu će istrčati na San Siro, gdje gostuju kod Milana. Rossoneri su u prvom kolu Lige prvaka remizirali s Red Bull Salzburgom te se protiv Dinama žele iskupiti i upisati prva tri boda. Utakmica je na rasporedu u 18:45 sati.

Image
GOTOVO JE /

Potres na Poljudu! Valdas Dambrauskas više nije glavni trener Hajduka

Image
GOTOVO JE /

Potres na Poljudu! Valdas Dambrauskas više nije glavni trener Hajduka

A misli su već na susretu s Dinamom. Ugledna Gazzetta dello Sport objavila je moguću postavu talijanskog prvaka. Stefano Pioli ništa ne prepušta slučaju pa bi na San Siru trebala istrčati najjača momčad milanskog kluba. Prema Gazzetti, na teren bi trebali izaći standardni Mike Maignan na golu, dok bi na boku priliku trebao dobiti Sergiño Dest, koji je nedavno stigao iz Barcelone na posudbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoperi su Fikayo Tomori i Pierre Kalulu, dok bi na lijevom boku trebao početi Theo Hernandez, fantastični francuski reprezentativac.

Image
Foto: Profimedia

Rafael Leao

Težak raspored

U veznoj liniji trebali bi istrčati Sandro Tonali i Ismael Bennacer kao osigurači, dok bi ispred njih trebali biti Alexis Saelemaekers, Brahim Diaz i Rafael Leao. U samom vrhu napada trebao bi se naći iskusni Olivier Giroud. Milan nakon susreta s Dinamom igra protiv Napolija, što je iznimno bitna utakmica za Pioliove trupe s obzirom na to da su oni uz Napoli na vrhu talijanske Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obje momčadi su s 14 bodova zasjele na vrh, pa se očekuje da će Pioli rotirati momčad kako bi bili svježi za oba susreta, koji su važni za talijanske prvake. Tako Gazzetta piše da bi za utakmicu protiv Napolija trebali istrčati Maignan, Hernandez, Tomori, Kjaer i Calabria u obrani, potom Tonali, Bennacer u ulozi kao i protiv Dinama, dok bi naprijed trebali igrati Messias, De Ketelaere i Saelemaekers. U špici bi trebao krenuti Giroud ili Divock Origi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na navedene momčadi, očito je Milan pomno ispratio susret Dinama i Chelseaja na Maksimiru te im ne pada na pamet podcijeniti hrvatskog prvaka. Dinamo je trenutno prva momčad u skupini, dok drugo i treće mjesto dijele Milan i RB Salzburg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo