TALIJANI OTKRILI KOLIKE SU PLAĆE HRVATSKIH NOGOMETAŠA: / Itekako će vas iznenaditi koji Vatreni zarađuje najmanje

Image
Foto: Profimedia

Među najplaćenijima je i Nikola Kalinić. Protjerani Vatreni ima primanja u Romi identična onim Rebićevima

2.4.2020.
8:27
Profimedia
VOYO logo

U jednoj od najjačih nogometnih liga na svijetu, talijanskoj Serie A, trenutačno igra čak devetorica hrvatskih nogometaša, a neki od njih u svojim su klubovima najveće zvijezde ili ključni igrači. Samim time, hrvatski nogometaši dosta dobro zarađuju u svojim klubovima, a talijanski list Gazzetta dello Sport sada tvrdi da zna i koliko.

Veznjak Marcelo Brozović bez dvojbe je jedan od najboljih igrača Intera i čovjek bez kojeg Antonio Conte ne može graditi igru. Ne čudi, stoga, toliko da Brozović zarađuje tri i pol milijuna eura godišnje i ima ugovor do ljeta 2022. godone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tek nešto manja primanja ima Ante Rebić, suigrač mu iz reprezentacije, ali rival iz Serie A. Milanov krilni napadač prima tri milijuna eura godišnje, ali je u Milanu i dalje na posudbi iz Eintrachta.

Image
Foto: Profimedia, Spada / LaPresse

ESCLUSIVA MILAN - 19 Gennaio 2020 - Milano (Italia) Sport Calcio A.C. Milan- Stagione 2019-2020 - Serie A Milan vs Udinese Nella foto: Ante Rebic esultanza dopo gol 3-2 theo hernadez leao

EXCLUSIVE MILAN - january 19 , 2020 Milan ( Italy ) Sport Soccer A.C. Milan- Season 2019-2020 - Serie A Milan vs Udinese In the pic: Ante Rebic celebrates after scoring 3-2 theo hernandez leao, Image: 493588148, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: / Profimedia

Najbolji ima najmanje

Među najplaćenijima je i Nikola Kalinić. Protjerani Vatreni ima primanja u Romi identična onim Rebićevima, dakle i on dobiva tri milijuna eura. Kalinić je u Rim stigao na posudbu iz Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeći je Marko Rog. Vatreni je trenutačno u Cagliariju, a zarađuje pristojnih milijun i pol eura godišnje, a ono što možda najviše iznenađuje jest visina plaće trenutačno možda i najboljeg Hrvata u Serie A, Marija Pašalića. Naime, Vatreni zarađuje 1,3 milijuna eura godišnje u svojoj Atalanti i to ga čini najslabije plaćenim Hrvatom među elitom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo