TALIJANI OBJAVILI KAKO LAŽNE VIJESTI KRUŽE O ASTORIJU: / Fiorentina ipak nije ponudila posthumni ugovor preminulom kapetanu?

Image
Foto: AFP

Krive informacije šire se medijima

5.3.2018.
22:28
AFP
VOYO logo

Fiorentina je potvrdila kako je ovog tjedna momčad trebala potpisati novi ugovor s prerano preminulim Davideom Astorijem. "Već ga je i trebao potpisati, on je bio spreman", otkrio je Talijanima predsjednik kluba Andrea Della Valle. "Sastanak je trebao biti prošli četvrtak, ali je prebačen zbog lošeg vremena. Trebao je biti danas, u ponedjeljak", rekao je Della Valle" i nastavio: "Ponosan sam što sam ga poznavao. Zauvijek će nam nedostajati, bio je pravi kapetan."

IZJAVA DANIJA ALVESA O ASTORIJU PODIGLA JE PRAŠINU: ‘Žao mi je, ali svakodnevno u svijetu umiru djeca koja ne dobivaju dovoljnu pažnju’

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo nakon ove objave, na društvenim mrežama i medijima mogli su se vidjeti natpisi kako je Fiorentina dala preminulom kapetanu posthumno novi ugovor i to zauvijek, a novac bi išao njegovoj supruzi i kćerki. Viole tu informaciju nisu službeno potvrdile, tražili su iz kluba tek poštovanje za kapetana, a izvori bliski klubu javljaju kako su u Fiorentini jako razočarani zbog tih natpisa, piše Football Italia.

Nagađa se kako će Fiorentina ipak simbolično financijski pomoći obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo