TALIJAN POJASNIO SVIMA ZAŠTO OBOŽAVA HRVATA: /

'Za mene je on poseban igrač i jedan od mojih najvećih uspjeha'

Image
Foto: Profimedia

Allegi je trenutačno bez posla nakon što je od 2014. do lipnja ove godine vodio Juve osvojivši pet naslova u nizu

17.10.2019.
8:42
Profimedia
VOYO logo

Talijanski nogometni stručnjak MassimilianoAllegri (52) navodno je na korak do preuzimanja Manchester Uniteda dok bi s njim na Old Trafford trebao doći i bivši hrvatski reprezentativac MarioMandžukić. Pišu o tom posljednjih dana talijanski mediji.

Bivši trener Juventusa na Old Traffordu bi trebao naslijediti Norvežanina OleaGunnaraSolskjaera koji nije uspio vratiti Crvene vragove u vrh otočnog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi Hrvata i Nijemaca

Mediji navode kako će Allegi po dolasku u Manchester inzistirati na dovođenju dvojice igrača s kojima je surađivao u Juventusu, a to su Mario Mandžukić i Emre Can, igrači koje je novi trener torinske Stare dame Maurizio Sarri otpisao.

"U Milanu je Ibrahimović uvijek bio ljutit jer ostali nisu mogli ići u korak s njim. Dvije godine sam mu objašnjavao da drugi ne igraju poput njega. Morao je to razumjeti. Trener bi trebao koristiti igrača koliko mu može ponuditi. Zato je Mandžukić za mene poseban igrač. Dao mi je nevjerojatnu mogućnost manevriranja. Sjajan nogometaš. Često je mijenjao klubove i imao je težak put", rekao je Allegri, čije riječi prenosi britanski Daily Express, i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostao je u jednom klubu pet godina i to je jedan od mojih najvećih uspjeha."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo