TALIJAN OTVORIO DUŠU: / Ancelotti progovorio o tome zašto nije želio preuzeti Hrvatsku, Italiju i druge reprezentacije

Image
Foto: AFP, CHRISTOF STACHE

Slavni talijanski trener Carlo Ancelotti potvrdio je u razgovoru da La Domenica Sportivo da ga je kontaktirao tamošnji nogometni Savez s ciljem da preuzme reprezentaciju.

4.12.2017.
10:38
AFP, CHRISTOF STACHE
VOYO logo

Kao što je poznato klupa je ostala upražnjena nakon što je Giampiero Ventura dobio otkaz zbog neuspjeha u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

"Istina je, razgovarali smo. Rekao sam im da sam počašćen što me toliko puno ljudi želi za izbornika. Međutim, riječ je o potpuno drugačijem poslu. Nije isto biti izbornik i trener u klubu. Meni je još uvijek užitak svakodnevno raditi i trenirati. Isto tako talijanski nogomet ima i neke druge probleme koje treba riješiti", rekao je Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoji sukob između klubova i Saveza. Talijanski Savez mora pokazati moć i nametnuti nova pravila kako bi popravio situaciju. Npr., smatram da bi Serie A profitirala ako bi se broj klubova smanjio s 20 na 18, a znam i da su neki klubovi skloni tomu", poručio je Talijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jesam li spreman opet preuzeti Milan? Posljednjih nekoliko mjeseci povezivalo me se s raznim momčadima, poput reprezentacija Hrvatske, Saudijske Arabije, Kine i Milana. Nikada nisam razgovarao s novim Milanovim direktorima. Serie A je trenutno najzanimljivije prvenstvo u Europi zbog velike kompeticije, za razliku od Francuske", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako na pitanje o potencijalnom povratku u Juventus odgovorio je da mu je drag predsjednik Andrea Angnelli, koji je bio dijete kad je on bio tamo.

Za kraj je potvrdio da ne namjerava sjesti na klupu prije 30. lipnja iduće godine jer mu do tada vrijedi ugovor s Bayernom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo