TAKO MU I TREBA: / Drastična kazna za dežurnog Mourinhovog divljaka

Image
Foto: Screenshot

Svega nekoliko sati nakon što je poništio crveni karton Arsenalovom stoperu Gabrielu, Engleski nogometni savez (FA) objavio je da je na tri utakmice suspendirao napadača Chelseaja Diega Costu.

22.9.2015.
21:19
Screenshot
VOYO logo

U subotnjem derbiju 6. kola Premierlige Chelsea je pobijedio Arsenal s 2:0, ali do prednosti je došao tek nakon što je sudac Mike Dean isključio Gabriela. Brazilski je stoper dobio crveni karton jer je navodno nagazio Costu s kojim je vodio verbalni obračun, no snimka je potvrdila da je prgavi igrač Chelseaja sve odglumio.

I u siječnju suspendiran

Suspenziju na tri utakmice nije, međutim, dobio zbog toga, već zbog ranijeg incidenta u kojem je najprije uhvatio za glavu Laurenta Koscielnyja, a potom ga i udario. Sudac mu je progledao kroz prste, ali ne i Disciplinska komisija FA-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Menadžer Chelseaja Jose Mourinho je nakon utakmice branio svoga napadača, tako da će biti zanimljivo čuti njegovu reakciju na kaznu. Uz Costu se, inače, veže puno kontroverzi otkad je došao u Englesku. Poznat je kao jedan od najvećih provokatora u ligi, a i u siječnju je bio suspendiran na tri utakmice nakon što je namjerno nagazio dvojicu igrača Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo