TAJNA USPJEHA: / Interov direktor otkrio kako je pobijedio Josea Mourinha u borbi za Perišićevim uslugama

Image

Interov direktor Piero Ausilio otkrio je kako je klub uspio upisati pobjedu protiv Manchester Uniteda i ostalih koji su u svoje redove željeli dovesti Ivana Perišića.

19.9.2017.
21:02
VOYO logo

Činilo se kao da je pitanje dana kada će stići službena potvrda da Perišić napušta Inter i seli u redove momčadi koju vodi Jose Mourinho nakon što se tvrdilo da je osobne ugovore s engleskim klubom dogovorio i da se samo čeka usuglašavanje detalja koji će zaokružiti cijelu sliku i transfer. U konačnici se ništa nije dogodilo i Perišić je ostao u klubu čiji je dres po transferu iz Wolfsburga odjenuo 2015. godine i s kojim je, s poboljšanim uvjetima suradnje, nedavno ugovor i produljio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao je još nekoliko godina prema važećem ugovoru. Nitko nikada nije rekao da iz Manchester Uniteda nije stigla ponuda, no mi smo radili na tome da ga uvjerimo da ostane u Interu i da naš projekt može biti jednako uspješan kao onaj Manchesterov. To je rezultiralo novim ugovorom. U njemu nema odštetne klauzule jer ju mi nismo niti željeli predložiti niti je ona od nas zatražena", tvrdi Ausilio, a prenosi Football Italia.

Inače, Perišić prema novom ugovoru navodno zarađuje 4,5 milijuna eura po sezoni. Opravdava ga statistikom, a ona kazuje da je sezonu otvorio s tri pogotka i isto toliko asistencija u četiri ligaška susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo