Tužan kraj u Brazilu: Svjetski mediji popljuvali Vatrene

24.6.2014.
9:20
VOYO logo

Svjetski mediji nisu baš mazili naše reprezentativce nakon poraza od Meksika. I dok smo se ponosili komentarima nakon trijumfa nad Kamerunom, u utorak su tekstovi stranaca bili i mnogo oštriji nego u Hrvatskoj.

"I dok je Meksiko i u svojoj trećoj utakmici istrčao s identičnim sastavom, Hrvati su lutali. Ovoga puta Kovač je promijenio i formaciju pa je s 4-2-3-1 prešao na 4-3-3. Odrekao se Kovačića i Sammira koji su bili na klupi, Modrić se dugo tražio, dok je Rakitić bio koncentriran na zaustavljanje protivničkih igrača, a ne na to da razigra najaktivnijeg igrača Hrvatske Perišića, te Olića i Mandžukića koji su bili dosta suzdržani.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

"Meksiko je dugo čekao Hrvate, a kada su fizički pali onda su ih sredili. Put je otvorio Marquez, a i Chicharito je otvorio svoj golgeterski račun na Svjetskom prvenstvu. Meksiko je igrao i protiv suca Ravšana Irmatova koji nije svirao čisti kazneni udarac nakon što je Srna s obje ruke zaustavio loptu u kaznenom prostoru. Nakon dva poništena gola protiv Kameruna, može se zaključiti kako Meksikanci definitivno nisu u sudačkoj milosti na SP-u u Brazilu”, prenosi Jutarnji list tekst u L’Equipeu i na kraju poentira: "Hrvati nisu postojali u Recifeu. Osim Perišića, nisu stvorili realnu šansu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo