Real odbacio legendu svjetskog nogometa

Prije četiri godine španjolski nogometni klub Real Madrid svoje je redove pojačao Brazilcem Kakom, tadašnjim igračem Milana, za rekordnih 68 milijuna eura.

2.9.2013.
9:06
VOYO logo

Kaka (31) se, potvrdili su na službenoj stranici Milana, vratio u klub za koji je igrao od 2003. do 2009. godine i to za badava?! Brazilac bi trebao potpisati dvogodišnji ugovor vrijedan pet milijuna eura po sezoni.

Zanimljivo, vijest o Kakinom povratku u Milan dogodila se gotovo istovremeno kad i transfer Garetha Balea u Real Madrid za 100 milijuna eura. Očito je da se madridski klub sada morao riješiti "nepotrebnih" troškova, a jedan od njih je ogromna Brazilčeva godišnja plaća, koja je iznosila 10 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krenuo lov na Realove nezadovoljnike: Arsenal nudi 47 milijuna eura za Özila

A kompletiranjem transfera Garetha Balea iz Tottenhama u redove Real Madrida, krenuo je lov nogometnih klubova na nezadovoljne igrače Kraljevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/bl21QySoK3Y

Real je u nedjelju navečer dovršio "mučni" transfer s Tottenhamom koji uključuje velškog genijalca, kojeg je pak madridski klub platio vrtoglavih 100 milijuna eura (svjetski rekord). Kako bi pokrio taj trošak, Real je prisiljen prodati pokojeg igrača ili otpustiti, poput Kake, koji se, navodno, bez odštete vraća u Milan, iz kojeg je 2009. godine stigao za 68 milijuna eura (tadašnji svjetski rekord).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi igrač koji bi mogao napustiti Santiago Bernabeu je njemački reprezentativac Mesut Özil, koji je ove sezone pao u drugi plan kod novog trenera Carla Ancelottija. Za njegove je usluge jako zainteresiran londonski Arsenal, koji je, saznavši za kupnju Balea, ponudio Španjolcima 47 milijuna eura.

Čelnici Kraljevskog kluba će definitivno dobro promisliti o ovoj ponudi kojom bi pokrili gotovo polovinu svote koju su platili Tottenhamu za Velšanina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo