SVIMA POSLAO PORUKU DA ODLAZI OSIM IKERU CASILLASU: / Izbornik Furije na odlasku otkrio veliku istinu o legendarnom Španjolcu

Image

Izbornik Španjolske Vicente Del Bosque otkrio je da je poslao svim igračima poruku da odlazi s klupe Furije, svima osim Ikeru Casillasu.

1.7.2016.
12:09
VOYO logo

Vicente Del Bosque jučer je i službeno objavio da odlazi u mirovinu i otkrio da nije imao dobar odnos s španjolskom legendom Ikerom Casillasom.

"Casillas je imao dobar odnos sa svima, ali ne i s trenerima. Zato mu nisam poslao poruku da odlazim s klupe Španjolske. Nije imao loš odnos samo sa mnom, već i s kondicijskim trenerom Javierom Minanom i pomoćnim trenerom Tonijem Grandeom. Na nas je stvarno bio ljutit", rekao je Del Bosque.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilku na golu dobio David de Gea

Razlog vjerojatno leži u tome što je Vicente del Bosque priliku na golu dao vrataru Uniteda Davidu de Gei.

Image
Foto: AFP, DANIEL MIHAILESCU

Vicente del Bosque

"Sigurno da je bio nezadovoljan odlukom i ja razumijem to. On misli da smo mi pogriješili", rekao je Del Bosque pa zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali moram biti ponosan na igrača sa 167 nastupa za reprezentaciju. Ne vjerujem da će tri ili četiri utakmice utjecati na to što je napravio. Mene nije razočarao. Cijenim ga. Pa poznajem ga od kada mu je devet godina", dao je do znanja Del Bosque.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo