SVIJET JE POTPUNO POLUDIO: / "Pa to je cijena za Suareza ili Neymara, to se ne odbija"

Image
Foto: AFP

Svakakvih je čudnih transfera bilo tijekom ovoljetnog prijelaznog roka nogometaša, ali nijedan nije izazvao takav šok kao onaj koji je okončan posljednjeg dana.

4.9.2015.
9:35
AFP
VOYO logo

Manchester United je platio nevjerojatnih 50 milijuna eura za mladića za kojeg je malo tko čuo. Iz Monaca su Crveni vragovi doveli 19-godišnjeg napadača Anthonyja Martiala koji je na taj način postao najskuplji tinejdžer u povijesti. A da stvar bude još gora, uz određene bonuse odšteta bi mogla narasti na vrtoglavih 80 milijuna eura!

Od 30 do 80 milijuna eura

Koliko su čelnici Uniteda bili očajni u nastojanju da u završnici prijelaznog roka dovedu napadača otkrio je u razgovoru za The Sun dopredsjednik Monaca Vadim Vasiljev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina je da je cijena za Martiala 80 milijuna eura, ali tu su uračunati i bonusi koji su vrlo realni. U početku nismo htjeli prodati Martiala, to nam nije bio plan. Od početka prošlog tjedna United je počeo slati ponude koje smo odbijali: 30 milijuna, 40 milijuna, 50 milijuna, čak i 70 milijuna eura s bonusima", započeo je Vasiljev, pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U nedjelju je igrač dobio takvu ponudu koju nije mogao odbiti. Zamolio nas je da pronađemo rješenje, a u ponedjeljak ujutro je došla ponuda Uniteda koju jednostavno nismo mogli odbaciti. Radi se o jedinstvenoj situaciji. Pa to je cijena za Luisa Suareza ili Neymara, najbolje igrače na svijetu! U ovom je trenutku engleski nogomet na drugoj financijskoj razini i ako Manchester United odluči kupiti nekoga, teško ga je zaustaviti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo