SVIJET JE POTPUNO POLUDIO: / City zainteresiran za trogodišnjeg dječaka!

Image
Foto: Screenshot

Da veliki nogometni klubovi u svoje redove dovode sve mlađe igrače, to više i nije neka novost. Ali, potez koji je napravio Manchester City doista probija sve granice.

19.9.2016.
20:46
Screenshot
VOYO logo

Prema pisanju Manchester Evening Newsa, građani u svoju nogometnu akademiju nastoje dovesti trogodišnjeg dječaka! Riječ je o Jaxonu Lalu čija je majka prije nekoliko dana na Facebooku objavila video s njegovim nogometnim vještinama. Snimka je došla i do Cityjevih skauta koji su odmah krenuli u akciju.

Mislila da je šala

Dječaka tako za nekoliko dana očekuje 'sastanak' s trenerima iz akademije, a nada se da će jednog dana biti dobar poput svojih uzora - Lionela Messija i Cristiana Ronalda. Sve što zna o nogometu naučio je od majke Joanne Radcliffe koja svaki dan vježba s njim i godinu dana starijim sinom Rileyjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Objavila sam video Jaxonove igre u vrtu nakon čega ga je podijelio klub u kojem trenira Riley. I poslije toga je uslijedio poziv Cityjeva skauta. Nisam mogla vjerovati, u početku sam mislila da je šala", rekla je Joanne, inače vatrena navijačica Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo