'Svi smo bili u šoku, nitko nije mogao vjerovati!'

'Bojao sam se najgoreg. Nitko nije mogao vjerovati što se dogodilo, svi smo bili u šoku. Fabrice je imao sreće što se nesreća dogodila na terenima Premiershipa.

20.3.2012.
10:13
VOYO logo

Iz londonske bolnice London Chest Hospital stižu sve bolje vijesti o Boltonovom nogometašu Fabriceu Muambi koji se u subotu uslijed srčanog udara srušio na White Hart Laneu u susretu protiv Tottenhama.

"Fabrice pokazuje napredak. Može disati sam, bez respiratora. Prepoznao je članove obitelji i uspio odgovoriti na neka pitanja. Ipak, njegovo stanje je i dalje vrlo ozbiljno te će ga osoblje intenzivne njege i dalje vrlo budno paziti", stoji u priopćenju bolnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Menadžer SpursaHarry Redknapp priznao je da je 'pretrnuo' kad je vidio kako Muamba pada na travnjak.

Scena ga je podsjetila na njegovog bivšeg igrača Marc-Vivien Foea koji je 2003. godine u dresu Kameruna izgubio bitku za život, a Redknapp je priznao da se bojao najgoreg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dok su ga reanimirali i dok su mu pumpali srce bili smo očajni. Bojao sam se najgoreg. Nitko nije mogao vjerovati što se dogodilo, svi smo bili u šoku. Foe je igrao kod mene u West hamu i njegova životna priča je tragedija. Fabrice je imao sreće što se nesreća dogodila na terenima Premiershipa. Da je igrao u nižoj ligi, bojim se da se ne bi izvukao", izjavio je Redknapp.

Više o temi: specijal-201102150360004-Teške nesreće

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo