SVI PRIČAJU O SALAHU I MESSIJU, A ON TRPA U TIŠINI: / Talijanski majstor zabio je jednako golova kao njih dvojica

Image
Foto: AFP

Nakon više od 20 godina Lazio je dobio igrača koji je zabio više od 30 golova u sezoni

13.4.2018.
11:15
AFP
VOYO logo

Lionel Messi već je godinama priča za sebe. Omaleni Argentinac gotovo svakim novim golom sruši neki rekord, a redovito je borbu za najboljeg strijelca vodio s Portugalcem Cristianom Ronaldom.

Prošle godine približio im se Tottenhamov Harry Kane, a ove godine tu je Egipćanin Mohamed Salah koji na svom kontu ima 39 golova, baš kao i Messi. Salah je igrač koji zabija na gotovo svakoj utakmici i donosi prevagu te je vrlo važan kotačić u Kloppovoj momčadi. Često se njegovo ime veže i uz neke europske velikane koji bi ga željeli imati, ali Klopp tvrdi da on ostaje u Liverpoolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, tu je i Cristiano Ronaldo koji se nakon manje krize vratio se jači nego ikad te je trenutno na 41 golu ove sezone.

A tu je i Ciro Immobile. Talijanski napadač koji nosi dres Lazija i koji je u ukupno 42 utakmice ove sezone zabio 39 golova i dodao 11 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok je Salahova trenutna procijenjena vrijednost na Transfermarktu 80 milijuna eura, a Messija se mjeri samo u stotinama milijuna eura, Immobile vrijedi 'svega' 45 milijuna eura. Golom Salzburgu u porazu njegove momčadi 4-1 izjednačio se na ljestvici najboljih strijelaca ove sezone s već spomenutim dvojcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A valja istaknuti i da je prvi talijanski igrač koji je zabio hat-trick u europskoj ligi, te prvi Talijan koji je nakon 2007. godine zabio hat-trick u nekom europskom klupskom natjecanju. Nakon više od 20 godina Lazio je dobio igrača koji je zabio više od 30 golova u sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo