Svaki tjedan osvoji jedan adidas Speedcell uređaj!

6.3.2012.
13:57
VOYO logo

Najbrži igrač, Luka Grubišić iz NK Split, osvojio je adidasovu opremu, a f50 miCoach ambasador Ante Vukušić postat će njegov osobni mentor.

Brzina i okretnost 26 mladih nogometaša NK Split i NK Adriatic mjerila se adidasovom miCoach tehnologijom, koja putem mobilnog Speedcell uređaja i nogometne aplikacije povezuje stvarni sport s virtualnim na do sada neviđen način. Speedcell uređaj stavlja se u utor najbrže adidasove kopačke adizero f50 - prve "kopačke s mozgom", koja tijekom treninga i utakmica bilježi kretanje igrača. miCoach tehnologija pretvara superlaganu adizero f50 kopačku u alat za trening kojim svaki igrač sam može analizirati vlastite performanse, a po prvi puta omogućava i amaterima da uspoređuju svoje rezultate s najboljim svjetskim i domaćim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati prikupljeni Speedcellom direktno se prenose na virtualne aplikacije, dostupne za besplatan download na stranici www.adidas.com/micoach ili putem iTunes-a. miCoach omogućava igraču da rezultate objavi na Facebooku i Twitteru ili interaktivnom sustavu treniranja na www.adidas.com/micoach, gdje se može uspoređivati s suigračima ili najboljim svjetskim igračima koji koriste miCoach te kreirati personalizirane treninge te igrati virtualne igre.

MiCoach Speedcell uređaj mogu koristiti i igrači koji nose druge modele kopački i tenisica, jer se Speedcell uređaj može kupiti odvojeno i pričvrstiti s vanjske strane, na vezice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za više informacije posjetite www.f50micoach.com.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo