SUPER SLAVEN: / Bilić radi sjajne stvari na klupi West Hama

Image
Foto: AFP

Slaven Bilić proživljava lijepe trenutke na klupi londonskog West Hama.

15.9.2015.
15:20
AFP
VOYO logo

Te 2007/08. godine, West Ham je nakon pet kola imao deset bodova i gol razliku 8:3. Sezonu poslije u isto vrijeme, Londončani su imali isto devet bodova kao i sad, samo lošiju gol razliku (11:9). A, upravo je hrvatski trener Slaven Bilić jedan od glavnih razloga za ovako dobar početak West Hama.

Image
Foto: Screenshot: Premierlegue

Uz to, potrebno je naglasit kako je Bilić dobro skautirao ovog ljeta, a West Ham je potpisao Payeta, Jelavića, Ogbonnu, Obianga, Mosesa, Songa, Jenkinsona... U sinoćnjoj pobjedi West Hama nad Newcastleom (2:0) posebno se istaknuo Payet koji je zabio dva pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NAVIJAČI SLAVE BILIĆA: /

Slaven nadmudrio staru mušteriju

Image
NAVIJAČI SLAVE BILIĆA: /

Slaven nadmudrio staru mušteriju

Oduševljen Payetom

Bilić je jako nahvalio ovog igrača koji je čak u mladim danima, da pridonese kućnom budžetu, kao perspektivni 17-godišnjak rodom iz Saint-Pierrea radio u butiku. Sada, 11 godina poslije, riješava utakmicu i impresionira i Splićanina...

Image
Foto: AFP

"On je fantastičan igrač koji svoje igrače čini boljim. Već ga duže vrijeme pratim, ali tek sad sam ga uspio dovesti. Nevjerojatno, ali sve je bilo gotovo u pet dana, iznenadio sam se", kazao je bivši hrvatski izbornik nakon pobjede nad Newcastleom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu ga čeka veliki izazov, najveći do sada

Sad je na redu veliki ispit za Bilića i društvo. U subotu West Ham gostuje na Etihadu kod Cityja. Bilić se ove sezone nekako posebno specijalizirao za velikane, prvo je skinuo skalp Dinamovu protivniku Arsenalu na Emiratesu, a nakon toga uzeo je i skalp velikom Liverpoolu na Anfieldu, koji je slavio na gostovanju protiv Redsa nakon 52 godine posta.

No, City ove sezone nije Arsenal i Liverpool. Bivši engleski prvak koji obitava na milijunima bogatih arapskih šeika nakon 5 kola je bez poraza u Premiershipu s maksimalnih 15 osvojenih bodova. Jedina su momčad bez poraza u Premiershipu. City igra sjajno, moćno i Bilić će imati jako težak zadatak ostati u pobjedničkom modu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo