ŠUKER DOGOVARA ZANIMLJIVU UTAKMICU: / Dalića i Vatrene na proljeće očekuje izuzetno težak protivnik

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

U humanitarnoj akciji sudjelovao je i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza

12.11.2019.
8:40
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativci 'pojačani' brojnim zvijezdama i osobama iz javnog života u ponedjeljak su u hotelu Westin sudjelovali na humanitarnoj večeri za Zakladu Vatreno srce na kojoj su prikupljana sredstava za liječenje i školovanje djece. Svjetski doprvaci su putem call-centra prikupljali sredstva za Kliniku za pedijatriju Dječje bolnice Kantrida te za akciju Korak u život koja mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi osigurava stipendije za fakultetsko obrazovanje, a na kraju su prikupili 600 tisuća kuna.

U humanitarnoj akciji sudjelovao je i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker, koji je u ime Saveza donirao sto tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ime HNS-a volim reći da možemo uplatiti sto tisuća kuna Udruzi Vatreno srce. Važni su naši liječnici, svi radnici u zdravstvu koji rade težak i dobar posao, a nemojte zaboraviti ni naše sestre, one su poluge", kazao je Šuker.

Image

11.11.2019., Zagreb - U Kristalnoj dvorani hotela Westin odrzana je humanitarno-donatorska vecer zaklade Vatreno srce. Josip Paladino, Davor Suker, Zlatko Dalic Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Zanimljiva prijateljska utakmica

No, Šuker je iskoristio kako bi najavio moguću prijateljsku utakmicu za proljeće 2020. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čeka nas vrlo bitna utakmica, 30. studenoga, mi imamo ždrijeb za Euro i vrlo je važno hoćemo li biti prvi ili drugi. Ako ne daj Bože budemo treći, idemo u play-off, a dogodine u tom terminu možemo igrati dvije jako lijepe prijateljske utakmice, to je termin FIFA prijateljskih utakmica. Bila bi prekrasna priča da opet igramo s Rusima u Sočiju, već sam o tome razgovarao s izbornikom i našim prijateljima iz Rusije", objavio je Šuker u prijenosu emisije uživo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo