HVALOSPJEVI SA SVIH STRANA / Suigrači mu se klanjali, protivnički navijači mu se divili, a Marca piše: 'Modrić je Michael Jordan nogometa'

Image
Foto: Profimedia

Luka Modrić dar je s neba svim nogometnim obožavateljima

21.8.2022.
8:48
Profimedia
VOYO logo

U drugom kolu španjolske La Lige hrvatski kapetan ponovno je pokazao zašto je jedan od najboljih svih vremena i zabio spektakularan pogodak za svoj Real Madrid koji igra utakmicu protiv Celte Vigo.

Image
NAŠ LUKICA /

To može samo on! Modrić zabio golčinu, a onda briljantno asistirao Viniciusu

Image
NAŠ LUKICA /

To može samo on! Modrić zabio golčinu, a onda briljantno asistirao Viniciusu

U 41. minuti Luka Modrić je pogodio za 2:1 snažnim udarcem s malo više od 20 metara od gola protivnika. 15-ak minuta kasnije, hrvatski kapetan ponovno je u centru događanja. Prekrasno je proigrao Viniciusa koji zabija za 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prekrasan pogodak pogledajte OVDJE, a njegovo krasno proigravanje za Brazilca pogledajte OVDJE.

'On je Michael Jordan'

Svojom nevjerojatnom i fantastičnom predstavom Modrić je zaradio gromoglasni pljesak prepunog stadiona u Vigu. Pohvale su se nizale i van terena, pa je tako popularna Marca posvetila tekst neuništivom kapetanu Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić je protiv Celte postigao jedan od onih golova koji će se do kraja sezone puštati u usporenoj snimci. Umjetničko djelo koje je učinio da izgleda jednostavno, elegantno, ali što je najvažnije, učinkovito. Da je ovo NBA, radilo bi se o jednoj od akcija u kojoj protivnik ne može ništa. Tapia je pao na fintu Luke Modrića", počinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao da smo gledali Michaela Jordana protiv Byrona Russela u Delta Centru 1998. godine u Utahu. Totalna ludost, baš kao i dodavanje s kojim je namjestio treći pogodak. Rekao sam, on je Michael Jordan prerušen u nogometaša. Ako se ovako htio oprostiti s bratom Casemirom, uspio je. Pljesak punog stadiona protivničkih navijača sve objašnjava", zaključili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo