SUIGRAČI I TRENER NAKLONILI SE KRAMARIĆU: / Vatreni se oglasio nakon najboljeg izdanja u Bundesligi

Image
Foto: AFP
28.4.2018.
11:33
AFP
VOYO logo

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Andrej Kramarić briljirao je u susretu 32. kola njemačkog prvenstva postigavši sva tri pogotka u 3-1 (1-1) domaćoj pobjedi Hoffenheima protiv Hannovera 96. S ova tri gola Kramarić je stigao do učinka od 12 pogodaka u Bundesligi ove sezone.

"Ovo je za nas bila jako bitna utakmica i sretan sam što sam imao udjela u pobjedi. Nakon nekoliko utakmica u kojima sam igrao na nešto drugačijoj poziciji vratio sam se u vrh napada, to se pokazalo kao vrlo dobra odluka. Sretan sam zbog toga i pobjede i bili bi sjajno da izborimo nastup u Ligi prvaka iduće sezone", poručio je Kramarić za službenu klupsku stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo imali lagan posao. Međutim, uspjeli smo zabiti tri gola i sada se preko vikenda možemo opustiti. Kramarić je vrhunski napadač i danas je pokazao što je sposoban", rekao je branič Havard Nordveit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako nije bitno tko zabija golove, Andrej ih je danas postigao tri i tako nam donio pobjedu u teškoj utakmici. Serge je zabijao u posljednjim utakmicama, ali večeras je to napravio Andrej. Zadovoljni smo pobjedom i pozorno ćemo pratiti rezultate ovog vikenda", prokomentirao je Nico Schulz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Hoffenheima Julian Nagelsmann također smatra da je njegova momčad teško došla do pobjede.

"Utakmica je bila vrlo izjednačena. Presudilo je to što smo mi uspjeli postići tri gola u utakmici u kojoj je protivnik bio podjednako dobar. Pobjeda nije u potpunosti zaslužena, ali niti nezaslužena", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo