SUDBINA SE OKRUTNO POIGRALA S RIJEKOM: / Osvanule katastrofalne vijesti za vodeću momčad HNL-a

Image

Osječki sudac Ante Vučemilović-Šimunović sudit će susret 22. kola HNL-a između Intera i Rijeke, koji se u nedjelju igra u Zaprešiću.

22.2.2017.
13:03
VOYO logo

Spomenuti sudac svoju zadnju jesensku utakmicu odsudio je u Maksimiru, na derbiju Dinama i Rijeke nakon kojeg je bilo puno repova. Upravo zbog njega Damir Mišković najavio je napuštanje HNS-a, a Rijeka je poludila na njega.

KEK SE NIJE UHVATIO NA MAMIĆEVU SLATKORJEČIVOST: ‘Ma dajte, pa tko ne bi želio osvojiti naslov prvaka’

Ono što je bijelima s Rujevice, navijačima i čitavom Kvarneru zasmetalo je isključenje Gorgona, neki nedosuđeni prekršaji, jer, budimo realni, Vučemilović je tu utakmicu odsudio slabo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Nakon što je Rijeka, odnosno Mišković, pokrenula priču oko promjena u sudačkoj organizaciji, Kukića je zamijenio Kulušić, on je uveo ždrijeb, a taj ždrijeb Rijeci je opet dodijelio Vučemilovića.

Vrijedi spomenuti kako će u Vinkovcima nedjeljni dvoboj Cibalije i Dinama suditi Osječanin, Damir Batinić, dok će Ivan Bebek dijeliti pravdu u susretu Lokomotive i Osijeka, Dalibor Mlakar na Poljudu u dvoboju Hajduka i Istre, a Marko Matoc u Koprivnici na susretu Slaven Belupa i Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo