SUDAC TEŠKO POKRAO LEVANTE NA MESTALLI: / Poništio im gol za vodstvo, a onda umjesto prekršaja u napadu svirao penal Valenciji

Image
Foto: Screenshot

Valencija je tako preskočila Real Madrid i sada se nalazi na trećem mjestu prvenstvene ljestvice s 43 boda

11.2.2018.
22:44
Screenshot
VOYO logo

Valencija je na svom stadionu pobijedila Levante sa 3-1. Mina je u 17. minuti doveo domaćine u vodstvo, a samo minutu kasnije Postiga je izjednačio na 1-1 što je i bio rezultat na poluvremenu.

A u drugom je poluvremenu stvar u svoje ruke odlučio uzeti - ni manje ni više nego sudac Jimenez. Prva sporna situacija se dogodila u 65. minuti. Ivi je izveo korner za Levante, Morales je skočio najviše i zabio gola za vodstvo, ali sudac ga je odlučio poništiti zbog prekrašaj u napadu. Prekršaj nad igračem Valencije je postojao, ali napravio ga je njegov suigrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah u idućem napadu Valencije Vietto je nakon gužve zabio za 2-1. Sudac Jimenez odlučio je dokrajčiti Levante u 89. minuti. Simone Zaza sjurio se u kazneni prostor Levantea, ali dao si je predug for te je loptu ispred njega pokupio Rober. Zaza tada natrčava na igrača Levantea, obojica padaju, a sudac pokazuje na bijelu točku. Parejo je bio siguran izvođač te je postavio konačnih 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valencija je tako preskočila Real Madrid i sada se nalazi na trećem mjestu prvenstvene ljestvice s 43 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo