SUDAC OPET POGURAO REAL: / Kraljevi jedva slomili trećeligaša, a mladi Vallejo je svojom glupošću podsjetio na Woodgatea

Image
Foto: AFP

Vrlo je sadržajna bila prva utakmica šesnaestine finala španjolskog Kupa kralja između trećeligaša Fuenlabrade i Real Madrida. Europski prvak je na kraju uz puno muke slavio s 2-0.

27.10.2017.
10:01
AFP
VOYO logo

Realov trener Zinedine Zidane je na stadionu Fernando Torres u predgrađu Madrida izveo B sastav koji je imao puno problema sa žilavim trećeligašem. Na kraju je Kraljevski klub slomio otpor Fuenlabrade uz pomoć suca Ignacija Iglesiasa koji je napravio grubu pogrešku u 62. minuti kada je dosudio jedanaesterac za Real iako se prekršaj na Achrafu Hakimiju očito dogodio izvan kaznenog prostora.

KRIZA U KATALONIJI ODGAĐA REALOVU UTAKMICU? Policija je u stanju pripravnosti, Madriđani svejedno žele igrati

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva jedanaesterca

Asensio je iskoristio poklon i doveo Real u vodstvo, a pobjedu je u 80. minuti potvrdio Lucas Vazquez, također pogotkom s bijele točke. Zanimljivo je da je drugi jedanaesterac skrivio Paco Candela koji je u igru ušao u 72. minuti, već u sljedećoj dobio prvi žuti karton, a u 79. napravio prekršaj za penal, dobio drugi žuti i izletio iz igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Real je završio utakmicu s igračem manje jer je u 89. minuti 20-godišnji stoper Jesus Vallejo pokosio domaćeg kapetana Luisa Millu. Valleju je ovo bio debi u dresu Reala tako da je mnoge podsjetio na bivšeg engleskog reprezentativca Jonathana Woodgatea. On je u prvoj utakmici za Kraljevski klub 2005. godine zabio autogol protiv Athletic Bilbaa, a nakon toga dobio i crveni karton te tako ubilježio jedan od najgorih debija u nogometnoj povijesti.

Spomenimo da naš Luka Modrić nije bio u kadru za ovu utakmicu, dok je Mateo Kovačić i dalje izvan pogona zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo