SUCI SU ODRADILI SVOJE: / Interov trener opleo po Mandžukiću, a dotaknuo se i ljutitog Brozovića

Image
Foto: Screenshot

Juventusov nezaustavljivi niz pobjeda u domaćim utakmicama popeo se na brojku 28 nakon što je aktualni talijanski prvak slavio minilanu 1-0 pobjedu protiv milanskog Intera u susretu 23.

6.2.2017.
10:05
Screenshot
VOYO logo

Susret je odlučen u 45. minuti nakon što je Juan Cuadrado sjajno opalio s nekih 25 metara, no, smatra Interov trener Stefano Pioli, a prenosi nogometni portal Football Italia, odlučen je i nakon što je glavni sudac utakmice Nicola Rizzoli propustio sankcionirati neke situacije tijekom 90 minuta. Kao što je start Marija Mandžukića na Icardiju u 37. minuti ili pak ono što se dogodilo u dvoboju Giorgija Chiellinija i istog Interovog igrača.

"Neke situacije iz prvog poluvremena u Juventusovom kaznenom prostoru svirane su na našu štetu. Stvarali smo dobre prilike, zaslužili dva jedanaesterca, s time da je u jednom primjeru sudac bio udaljen 23 centimetra od situacije. Nakon utakmice je bilo tenzija, zbog crvenog kartona kojeg je Ivan Perišić dobio, ali i zbog spomenutih jedanaesteraca koji nisu svirani. Bili smo ravnopravni Juventusu, ali u spornim situacijama smo zakinuti. Primjerice, onaj Mandžukićev start u šesnaestercu bio je jedanaesterac koji smo trebali dobiti", kazao je Pioli i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam branič, znam da je Chielliniju pobjegao čovjek i da je podigao lakat na Icardija. Zato žalimo, zbog pogrešaka koje nisu bile naše. U pitanju su ključne odluke i sve su otišle u istom smjeru."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan zašto je iz igre izvadio Marcela Brozovića, koji je ljutit izašao iz igre, i umjesto njega na travnjak poslao Geoffreyja Kondogbiju, Pioli je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brozović se razbjesnio nakon starta i Juve je na toj poziciji ostvarivao prednost. On je prepun strasti i reagira instinktivno, znam kakav je, nema tu nekog problema."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo