SUBAŠIĆEVA NOĆNA MORA NA ETIHADU! Francuzi pišu o tragičaru utakmice: / 'Od šest udaraca primio je pet komada'

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

Hrvatska reprezentativna jedinica Danijel Subašić najlošije je ocijenjen igrač Monaca u sinoćnjem prvom susretu osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Cityja (pobjeda građana 5-3).

22.2.2017.
8:48
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

RMCSport u Subašiću vidi krivca što se Monaco u Kneževinu vraća s dva gola zaostatka. Unatoč tome što su nogometaši iz Kneževine u prvom poluvremenu vodili s 2-1. Najveći grijeh Subašića dogodio se prilikom pogotka Cityja za 2-2, kad je Hrvat doslovno poklonio pogodak sastavu kojeg vodi Pep Guardiola.

UTAKMICA SEZONE: Palo osam golova, veliki kiks Subašića, Falcao oduševio svijet, Aguero bacio navijače u trans

"Njegova gruba pogreška omogućila je Cityju izjednačenje. Prije toga je Subašić skrivio jedanaesterac kojeg mu je sudac oprostio. City je imao šest udaraca u okvir gola, a zabio je pet golova", piše Le Figaro koji je Subašiću dao ocjenu tri. Isto tako, građani su uputili šest udaraca u okvir gola, a zabili su pet", piše Le Figaro koji je Subašiću dao ocjenu tri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drugi gol je bio poput noćne more, a bio je pasivan i kod svih sljedećih golova. Utakmicu je odlučila razlika u učinkovitosti vratara, uz napomenu da ni Caballero na drugoj strani nije bio savršen."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolje ocijenjeni nogometaši Monaca bili su Kylian Mbappé (7,5) i Bernardo Silva (7,5).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo