CENK TOSUN PONOVNO ZABIO DANIJELU SUBAŠIĆU: / Mitrovićev Bešiktaš na korak do 'europskog proljeća'

Image
Foto: AFP/Screenshot

U prvom susretu 4. kola G skupine nogometne Lige prvaka Bešiktaš i Monaco su odigrali 1-1.

1.11.2017.
20:04
AFP/Screenshot
VOYO logo

Domaćin je mogao pobjedom osigurati plasman u osminu finala, no i s jednim bodom Turci su korak do 'europskog proljeća'. Za Monaco je remi ravan porazu jer nakon četiri kola francuski prvak ima samo dva boda.

VELIKI SUDAČKI PROPUST U TURSKOJ: U trenutku izvođenja penala u kaznenom prostoru bilo je čak devet igrača

UŽIVO: SPEKTAKULARNA VEČER U LIGI PRVAKA: Tottenham dočekuje Real, Napoli igra protiv moćnog Cityja, Borussija spašava sezonu

Monaco je poveo u 45. minuti lijepim golom Marcosa Lopesa sa 18 metara, a izjednačio je Cenk Tosun u 54. minuti iz kaznenog udarca. Nakon golova u dresu Turske u kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, te dva u prvoj utakmici ovih dvaju suparnika u Kneževini, Tosunu je to bio četvrti gol reprezentativnom vrataru VatrenihDanijelu Subašiću u svega mjesec i pol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedanaesterac je skrivio Jorge oborivši Ricarda Quaresmu. Portugalac je u 58. minuti mogao i sam zatresti mrežu, ali je sa 16 metara prebacio prazna vrata. U posljednjim trenucima susreta sjajnu priliku za Monaco imao je Keita Balde, ali je loše pucao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Monaco je branio hrvatski reprezentativac Danijel Subašić, dok je kod domaćina Matej Mitrović ušao u igru u 75. minuti.

U drugom susretu iz ove skupine večeras se sastaju Porto i RB Leipzig. Na ljestvici vodi Bešiktaš sa 10 bodova, RB Leipzig je drugi sa četiri boda, Porto ima tri, a Monaco dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo