SUBAŠIĆ REZIGNIRAN / 'Nije bio penal za Juventus'

Nakon minimalnog 1:0 poraza u prvoj četvrtfinalnoj utakmici nogometne Lige prvaka od Juventusa hrvatski vratar Danijel Subašić nije skrivao nezadovoljstvo.

15.4.2015.
9:13
VOYO logo

"U prvom dijelu trebao je biti jedanaesterac za nas, u drugoj našoj akciji. Upravo mi je prijatelj poslao fotografiju gdje se vidi da nije trebao biti dosuđen jedanaesterac za Juventus", prenosi Subašićeve riječi Goal.com.

Juventus je protiv Monaca slavio golom Artura Vidala iz jedanaesterca dosuđenog nakon prekršaja Ricarda Carvalha nad Alvarom Moratom koji se, pokazuje video snimka, dogodio izvan kaznenog prostora, a Subašić nije imao šanse zaustaviti udarac s bijele točke budući ga je Čileanac opalio ravno u rašlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrali smo dobru utakmicu kao i protiv Arsenala, ali razlika je što sada nismo postigli pogodak", dodao je hrvatski vratar, rekavši također da će u uzvratu biti jako teško protiv tako iskusnog suparnika kao što je Juventus.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Subašiću je primljeni pogodak protiv Juventusa bio četvrti u nokaut fazi natjecanja, nakon što je u skupini pokleknuo tek jednom. Protiv Juventusa je obranio četiri od pet udaraca u okvir svog gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac jedinog pogotka na susretu Vidal objasnio je kasnije kako je izričito tražio od Carlosa Teveza da mu prepusti izvođenje najstrože kazne.

"Osjećao sam se samopouzdano pa sam tražio Carlitosa loptu i onda zabio. Nemamo prvog izbora kada je u pitanju izvođenje kaznenog udarca, to je onaj koji se osjeća najbolje u tom trenutku", izjavio je Vidal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadovoljstvo konačnim ishodom pokazao je i Juventusov trener Massimiliano Allegri: "Rezultat je dobar, nismo primili gol na domaćem terenu i to je mala prednost".

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo