SUBAŠIĆ NA PRAGU LIGE PRVAKA: / Monaco do velike pobjede u Španjolskoj, Pato svladao hrvatskog vratara

Image
Foto: AFP, JEAN-SEBASTIEN EVRARD

Nogometaši Monaca napravili su veliki korak prema plasmanu u grupnu fazu Lige prvaka. U prvoj utakmici završnog pretkola kao gosti su svladali španjolski Villarreal s 2-1.

17.8.2016.
23:01
AFP, JEAN-SEBASTIEN EVRARD
VOYO logo

Monaco je poveo već u trećoj minuti pogotkom Fabinha s bijele točke čemu je prethodio prekršaj N'Diayea nad Lemarom u kaznenom prostoru. Villarreal je izjednačio u 36. minuti golom nekad velikog talenta svjetskog nogometa, Brazilca Alexandrea Pata koji je ljetos postao član Žute podmornice. Svladao je Brazilac našeg Danijela Subašića nakon 'glavometa' u kaznenom prostoru.

Uvjerljivi Celtic

Pobjedu klubu iz Kneževine osigurao je Bernardo Silva u 72. minuti nakon što je nanizao nekoliko čuvara i matirao Sergija Asenja. Monaco je u 87. minuti ostao s igračem manje nakon što je Mendy dobio dva žuta kartona u razmaku od samo nekoliko sekundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/ecbC

U drugom derbiju večeri Porto i Roma su na Dragau odigrali neodlučeno 1-1. Talijani su poveli autogolom Felipea u 21. minuti, ali su dvadeset minuta kasnije ostali s igračem manje jer je dva žuta kartona dobio Thomas Vermaelen. Porto je to iskoristio, pa je u 61. minuti došao do izjednačujućeg pogotka. Strijelac je iz jedanaesterca bio Andre Silva nakon što je Emerson igrao rukom u kaznenom prostoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/hjtb

Blizu Lige prvaka je i Celtic koji je pred svojim navijačima s 5-2 bio bolji od Hapoel Beer Sheve. Legia iz Varšave je, pak, u gostima svladala irski Dundalk s 2-0, a Ludogorec je istim rezultatom kod kuće bio bolji od Viktorije Plzen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Liga prvaka, prve utakmice play-offa:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Celtic - Hapoel Beer Sheva 5-2 (Rogic 9, Griffiths 39, 45+1, Dembele 73, Brown 85 / Maranhao 55, Melikson 57) Porto - Roma 1-1 (Andre Silva 62-11m / Felipe 21-ag) Villarreal - Monaco 1-2 (Pato 36 / Fabinho 3-11m, Silva 72) Dundalk - Legia Varšava 0-2 (Nikolić 5-11m, Prijović 90+3) Ludogorec - Viktoria Plzen 2-0 (Moti 51-11m, Misidjan 64)

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo