Suarez je navodno udario i suca glavom u glavu!

Prema riječima prvog trenera Luisa Suareza, urugvajski nogometni reprezentativac je uvijek imao temperamentnu narav, no prije dolaska u Europu nije imao 'naviku' gristi suparničke igrače.

1.7.2014.
12:31
VOYO logo

Podsjetimo, na tekućem Svjetskom prvenstvu u Brazilu Suarez je od strane FIFA-e zaradio četveromjesečnu suspenziju jer je po treći put u svojoj karijeri ugrizao suparničkog igrača. Ovoga je puta žrtva bio Giorgio Chiellini, a prije njega Suarez je gricnuo Ottmana Bakkala i Branislava Ivanovića.

Njegov prvi trener u lokalnom klubu u gradu Saltu, Richard Suarez, prisjetio se mladog napadača koji u mladosti nije pokazivao znakove agresije, ali je, veli, bio vrlo temperamentan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znao se naljutiti kada stvari ne bi išle onako kako si je on to zamislio. Znao je biti ovakav i onakav, ali nikada nije napravio ništa kao na Svjetskom prvenstvu. Ta ga je kazna ubila. Prestrogo je kažnjen", rekao je Suarez.

"El Pistolero", kako ga nazivaju u Urugvaju, kao tinejdžer je na jednoj nogometnoj utakmici navodno glavom udario suca u glavu. Svi koji poznaju Suareza i taj incident ne žele o njemu govoriti, ali činjenica stoji da je određeni incident postojao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema posljednjim informacijama, talijanski reprezentativac Chiellini oprostio je Suarezu ugriz, te se zalaže da mu FIFA ublaži kaznu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo