SUAREZ JE BIVŠI, BARCELONA PRONAŠLA ZAMJENU: / Poznato je i koliko moraju platiti za usluge sjajnog napadača

Image
Foto: AFP

Luka Jović je pravo otkriće u svijetu nogometa ove sezone

16.3.2019.
16:25
AFP
VOYO logo

Srpski reprezentativac igra fenomenalno za Eintracht. S 15 postignutih pogodaka je ujedno drugi strijelac Bundeslige, a kako je tom učinku dodao još šest asistencija, nije iznenađujuće što je prilično dugačka lista klubova koji ga žele angažirati na kraju sezone.

Iako se Jović povezuje i s Realom, Interom i Chelseajem, svjetski mediji javljaju kako je napadač koji je rođen u Bijeljini najbliže prelasku u Barcelonu čiji su čelnici već uspostavili kontakt s njemačkim klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijena nije problem za Katalonce

Uz sve to, Barcelonin sportski direktor Eric Abidal je zbog Jovića došao i na posljednju utakmicu s Interom, a na tribinama Meazze društvo mu je pravio upravo igračev agent Fali Ramadani. Jasno je kako glavna tema razgovora sigurno nije bilo ono što se događa na terenu, barem ne do pogotka sprskog igrača.

Kako je u susretu protiv Intera postigao gol, Joviću je cijena porasla za dodatnih desetak milijuna eura i danas se, prema podacima španjolskih medija, procjenjuje na oko 46 milijuna eura. Taj iznos ne predstavlja problem za Katalonce, koji u Joviću vide idealnu zamjenu za Luisa Suareza, tako da je sve izvjesnije da ćemo napadača Eintrachta od sljedeće sezone gledati na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo