SUAREZ ČETIRI, MESSI TRI: / Barcelona "sedmicom" demolirala Valenciju

Image

Luis Suarez četiri, Lionel Messi tri! Tako se provela Valencia u prvoj polufinalnoj utakmici španjolskog Kupa kralja na Camp Nou.

3.2.2016.
22:58
VOYO logo

Ivan Rakitić ovaj put nije sudjelovao u Barceloninoj rapsodiji protiv "šišmiša", hrvatski reprezentativac ostao je na klupi za pričuve.

U prvom poluvremenu tri gola

Barcelona je u prvom poluvremenu riješila pitanje pobjednika zabivši tri gola. U nastavku je napunila do vrha mrežu momčadi koju je nedavno preuzeo bivši engleski reprezentativac Gary Neville. U 7. minuti Neymar je povukao kontru, asistirao Luisu Suarezu koji je svladao vratara Ryana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pet minuta kasnije, ponovno se Suarez upisao u strijelce, ovaj put povratnom loptom pronašao ga je Aleix Vidal. Bio je to 33. Suarezov gol u 33 ovosezonske utakmice za Barcelonu, ali ne i kraj za večeras.

Fenomenalna akcija Barcelone

Nastavila je Barcelona napadati, sjajnu akciju započeo je Iniesta, petom odigrao potom Neymar, loptu je propustio Suarez, a zabio na kraju Messi. Šišmiši su bili izgubljeni na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači Barce ipak su nešto i promašili. Messi je pogodio gredu u 45. minuti. Gosti su ostali s igračem manje, isključen je kapetan gostiju zbog prekršaja na Messiju, a Neymar je promašio s bijele točke, pogodio je vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi na 500 golova

U nastavku je Messi zabio još dva gola, došao do hat-tricka, trećeg u Kupu kralja. Večeras je dostigao brojku od 500 golova u karijeri, igrajući za Barcelonu i argentinsku reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suarez četiri

Suarez je u završnici utakmice odlučio nadmašiti Messija, u 83. i 87. minuti zabio je još dva gola, ukupno četiri na utakmici. 35 ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom polufinalu Kupa kralja u četvrtak se sastaju Celta i Sevilla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo