STREPNJE SE NASTAVLJAJU: / Odluka Uefe odgođena, Hrvatska još uvijek čeka kaznu za administrativnu pogrešku

Image
4.4.2016.
14:02
VOYO logo

Iz HNS-a su u ponedjeljak poslali dopis, odnosno očitovanje o događajima u Zaprešiću, a Uefa je tražila dodatno izvješće delegata utakmice, odnosno četvrtog suca koji je dopustio da Fiolić početkom nastavka utakmice uđe u igru iako on nije bio niti u zapisniku utakmice.

Ono što u ovom slučaju ide na ruku HNS-u je činjenica kako se Estonija definitivno nije žalila i spremni su prihvatiti 2-1 kao konačan rezultat, no to ne obvezuje Disciplinsku komisiju u donošenju takve odluke. U najblažoj varijanti, Hrvatskoj će od strane disciplinaca Uefe biti poslan ukor ili novčana kazna. U onoj najtežoj, mini Vatrenima slijedi oduzimanje osvojena tri boda i registracija dvoboja rezultatom 3-0 za Estoniju. Uefina Disciplinska komisija koja je, podsjetimo, nedavno zbog slične situacije izbacila Dinamove juniore iz Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Ivan Fiolić

U-21 vatreni vodeći u skupini 6

Hrvatska reprezentacija je vodeća u skupini 6 sa 18 bodova iz sedam utakmica, a jedini poraz doživjela je protiv Španjolske u Rijeci (2-3). Naši nogometaši imaju pet bodova više od Švedske i Španjolske, ali Šveđani su odigrali dvije, a Španjolci jednu utakmicu manje.

Do kraja kvalifikacija U-21 Hrvatska mora još odigrati obje utakmice protiv Šveđana te gostovati u Gruziji. Na završni turnir će se izravno plasirati devet pobjednika skupina, a četiri najbolje drugoplasirane reprezentacije plasirat će se u dodatne kvalifikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo