STRAVIČNA VIJEST POGODILA NOGOMETNI SVIJET: / Talijanski reprezentativac i Fiorentinin kapetan Davide Astori pronađen je mrtav

Image
Foto: AFP
4.3.2018.
12:25
AFP
VOYO logo

"Duboko potreseni prisiljeni smo objaviti da je kapetan Davide Astori preminuo", napis je na Fiorentininim komunikacijskim kanalima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvanaest godina dugu profesionalnu karijeru Astori, nogometaš koji je četrnaest puta predstavljao Italiju, započeo je u Milanu u kojem nikad nije dobio priliku, a zablistao u Cagliariju u čijem je dresu i stigao do reprezentacije. Proslijeđivan je Romi, potom i Fiorentini čiji je igrač službeno postao 2016. godine.

Smrt pod još nerazjašnjenim okolnostima zatekla ga je u hotelskoj sobi u Udinama gdje je trebao predvoditi momčad u ligaškom ogledu protiv tamošnjeg Udinesea. Sve utakmice su otkazane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju Daily Maila pretpostavlja se da je Astori preminuo od srčanog udara, a prema nekim navodima mrtvog su ga pronašli suigrači provalivši u sobu iz koje se nije spustio na doručak sa ostatkom momčadi. Prethodili su tome pokušaji da ga se telefonski probudi.

Davide Astori postao je otac prije nepuna dva tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo