Strah u Dinamu: 'Postoji mogućnost da nas izbace iz Lige prvaka'

Dinamo u srijedu (20.45 sati) igra utakmicu godine. Dvoboj 4. pretkola Lige prvaka protiv Austrije hrvatskom prvaku može donijeti pravo bogatstvo i novu prigodu za nastupanje u nogometnoj eliti.

20.8.2013.
13:36
VOYO logo

"Ulazak u Ligu prvaka bio bi šlag na torti. Radili smo naporno, teško, i ovo nam je šansa da taj rad naplatimo. Meni kao treneru ovo je lagana utakmica, barem što se pripreme tiče. Puno mi je teže pripremati i motivirati igrače za neku lakšu utakmicu, ovdje su svi sami po sebi motivrani. Što se sastava tiče sastava, samo Bakary Sare ne konkurira za sastav. Sammira ćemo koristiti, puno je veća šansa da će naknadno ući", kazao je Dinamov trener Krunoslav Jurčić i osvrnuo se na suparnika.

"Austrija je odlična momčad, vrlo su organizirani i imaju svojih kvaliteta. Moramo im se suprotstavit, dat ćemo sve od sebe. Svaki igrač dat će sve od sebe. Uvjeren sam da će biti fenomenalna atmosfera koja će podignuti moje dečke. Oni su kolektiv, ali kad bih morao istaknuo bih Grüwalda, ima ideju, ima lijepu lijevu nogu. Tu je i Jun, imaju dobrih igrača, a ja sam svojim dečkima već ukazao na njihove kvalitete."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jurčić je poslao i zanimljivu izjavu o navijačima:

" Imamo dobar odnos s navijačima, događaju se spontane stvari, oni reagiraju na dobar potez. Nije to kazališna publika, a nadam se da će i sutra biti fenomenalna atmosfera. Mi ćemo ih 'zapalit' dobrom igrom, a oni će nas nositi do što boljeg rezultata", poručio je trener, a kako prenosi Večernji list nadovezao se i generalni direktor kluba Tomislav Svetina :

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi ste se pitali je li istina da je UEFA protiv nas pokrenula disciplinski postipak. Ja vam mogu potvrditi da jest. Protiv nas je pokrenut disciplinski postupak i prijeti nam sankcija. Postoji mogućnost da nas izbace iz Lige prvaka, da ju igrački izborimo, ali da nas onda huligani izbace. Delegat utakmice nas je prijavio zbog rasističkog ponašanja određene grupe navijača. Imamo 340 evidentiranih huligana i zbog njih nas stalno kažnjavaju. Klub apelira na sve da sutra navečer sve prođe korektno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo