ŠTO TO CRISTIANO RADI U GLUHO DOBA? / Ronaldo uhvaćen u tajnoj noćnoj akciji, znači li ovo da ipak napušta Juventus?

Image

Ronaldo se proteklih tjedana spominjao u kontekstu brojnih europskih velikana

17.5.2021.
20:37
VOYO logo

Već se tjednima spominje mogući odlazak Cristijana Ronalda iz Juventusa. Nekoć najbolji igrač svijeta odigrao je sjajnu sezonu u dresu Juventusa, ali njegov Juventus završio je sezonu katastrofalno i vrlo će vjerojatno ostati bez plasmana u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Ronaldo se proteklih tjedana spominjao u kontekstu brojnih europskih velikana, bilo je tu govora o povratku u Manchester United, pa čak i Real Madrid, a u jednom trenutku selili su ga čak i u Sporting, klub koji ga je lansirao među zvijezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo nije komentirao mogućnost odlaska, u Juventusu su rekli kako Portugalac ostaje, ali jedan mali detalj, odnosno Ronaldov potez, uzburkao je duhove u Italiji. Naime, kamere su snimile Ronalda kako ukrcava svoj vozni park u kamione i otpravlja ih tko zna gdje.

Image
Foto: Profimedia

Snimku pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki dio talijanskih medija odmah je zaključio kako Ronaldo već polako pakira kofere, odnosno aute, i seli ih na destinaciju gdje će nastaviti karijeru. Ipak, možda su se prevarili jer pojedini talijanski mediji tvrde iz izvora bliskih igraču da je riječ o redovnom servisiranju automobila i da ih Ronaldo obično šalje za Njemačku.

Inače, Ronaldo posjeduje čak 20 automobila, a ne nalaze se svi u Torinu, već ih ima u Madridu i Lisabonu, a spomenimo kako je posljednji auto kupio prije nekoliko dana i uzeo je Ferrarijevu Monzu SP2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo