ŠTO SU TO PIRLO I TUDOR NAPRAVILI OD JUVENTUSA? / Pola Europe smije se ovim tragikomičnim pogreškama, a Ronaldo je podivljao

Image

Utakmicu su, zapravo, obilježile katastrofalne pogreške igrača Juventusa, a neke se zaista može nazvati i tragikomičnima

18.2.2021.
10:22
VOYO logo

Nogometaši Porta izborili su pobjedu 2-1 (1-0) protiv Juventus u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka odigranoj u srijedu na stadionu Dragao. Vodeći pogodak za Porto u drugoj minuti postigao je Taremi, a na 2-0 je u 46. minuti povisio Marega. Konačnih 2-1 postavio je Chiesa u 82. minuti.

Utakmicu su, zapravo obilježile katastrofalne pogreške igrača Juventusa, a neke se zaista može nazvati i tragikomičnima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto više od minute bilo je potrebno domaćoj momčadi da dođe do vodećeg pogotka, ali najveće zasluge za to ima defenzivni veznjak Juventusa, Urugvajac Rodrigo Bentancur, koji je u kaznenom prostoru odlučio vraćati loptu svom vrataru i teško pogriješio. Njegovo je dodavanje bilo premlako, tako da je iranski napadač Mehdi Taremi napravio pritisak na Wojciecha Szczesnog. Obojica su uklizali na loptu, a poljski je vratar pogodio Taremija od kojeg se lopta odbila u mrežu.

Komičan gol pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Juventus Cristiano Ronaldo reacts during the UEFA Champions League, Round of 16, 1st leg football match between FC Porto and Juventus FC on February 17, 2021 at Estadio do Dragao in Porto, Portugal - Photo Nuno Guimaraes / ProSportsImages / DPPI,Image: 591742130, License: Rights-managed, Restrictions: Hungary Out UK Out, Model Release: no

Još dvije komične situacije

Nadalje, tek što je počelo drugo poluvrijeme, Porto je udvostručio prednost. U samo 25 sekundi s nekoliko preciznih dodavanja Manafa je u moru narančastih majica Juventusovih igrača prošao po desnoj strani u kazneni prostor, idealno poslužio Moussu Manegu, a malijski napadač je jednako tako idealno primio loptu i u drugom kontaktu je poslao između vratnice i nemoćnog gostujućeg vratara. Fascinira činjenica da nitko od igrača Juventusa nije niti pokušao zaustaviti Manegu.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga uslijedila je još jedna konfuzna i gotovo nevjerojatna situacija, ali s druge strane. Cristiano Ronaldo se sjurio po lijevoj strani i onda mu je tamo zasmetao njegov suigrač Alex Sandro. Sandro je samo stajao, a Ronaldo se zabio u njega i izgubio loptu. Dakako, zbog svega toga Portugalac je podivljao.

Situaciju pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo