Što se to dogodilo u Maksimiru preko noći?

U Dinamu su sjali od sreće nakon uvjerljive 5:1 protiv Varteksa u prvoj utakmici finala Hrvatskog kupa.

12.5.2011.
11:10
VOYO logo

"Ovo je potvrda da ipak raspolažemo kvalitetom koja je daleko iznad ostatka lige. Promjena trenera uvijek ima psihološki učinak, ovo je dokaz da među mladim trenerima ima odličnih stručnjaka i da im treba dati priliku", pohvalio je predsjednik Mirko Barišić privremenog trenera Marija Tota te dodao:

"Nije toliko važan rezultat koliko pristup i igra. Bilo je požrtvovnosti, htijenja i znanja. A to najbolje pokazuje reakcija publike".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za dva gola Fatos Beqiraj nagradio se s tri naranče nakon utakmice.

"Ne znam što se dogodilo preko noći, no igrali smo puno bolje nego u proteklim utakmicama. Uz ono s Hajdukom ovo je najbolja igra ovoga proljeća", rekao je Beqiraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Seriju pogodaka plavih otvorio je Brazilac Sammir koji nakon utakmice nije skrivao smiješak.

"Konačno smo proigrali, oslobodili se, uživali u nogometu. Posljednjih nekoliko utakmica igrali smo u grču, a Mario nam je prije utakmice rekao neka samo igramo opušteno. To se vidjelo na travnjaku", rekao je Sammir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je Davor Vugrinec izašao kod rezultata 1:2, igra Varteksa se raspala.

"Trener me zamijenio jer nisam bio pravi, igrao sam pod voltarenima, uz jake bolove u nozi. Pokušali smo se nadigravati, no nije išlo", zaključio je Vuga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako Leandro Cufre to nije htio potvrditi, prema informacijama iz Srbije, Argentinac bi za dan, dva trebao u Beogradu dogovoriti prelazak u Crvenu zvezdu.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201105110073006 arti-201105100461006 arti-201105100784006

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo