ŠTO SE DOGAĐA S NEKADA NAJVEĆOM NADOM HRVATSKOG NOGOMETA? / Drugoligaš ga vraća s posudbe, matičnom klubu ne treba

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Ćorić je prošle godine posuđen Španjolcima, ali odigrao je samo 16 utakmica i zabilježio tek tri asistencije

22.7.2020.
10:14
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Činilo se kako bi se konačno mogao skrasiti u redovima španjolskog drugoligaša Almerije, ali ta priča je također završila neslavno. Nekada najveći talent hrvatskog nogometa, dečko koje su predviđali zvjezdanu karijeru, Ante Ćorić, ipak neće ostati u Almeriji, koja je odlučila da neće iskoristiti opciju otkupa njegova ugovora od talijanske Rome.

Ćorić je prošle godine posuđen Španjolcima, ali odigrao je samo 16 utakmica i zabilježio tek tri asistencije, a Almeriji je očito bilo previše dati šest milijuna eura za mladog Hrvata i sada će se morati vratiti u matični klub, Romu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

18.04.2018., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 30. kolo, GNK Dinamo - NK Osijek. Ante Coric Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Nažalost, Ćorić za sada nije u planovima Romina trenera Paula Fonsece i vjerojatno će uskoro morati tražiti novi klub. Sreća u nesreći jest ta što Ćorić ima tek 23 godine i relativno je mlad pa na račun "stare slave", i činjenice da se još može razvijati, može tražiti angažman u jačim europskim klubovima. No, ako će Roma inzistirati na odšteti od šest milijuna eura, koliko su ga inače i platili Dinamu, teško da će lako pronaći novi angažman. Dakle, eventualno bi mogao dalje na neku posudbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo