ŠTO SE DOGAĐA S MANDŽUKIĆEM? / Menadžer legendarnog Vatrenog otkrio gdje bi Mario mogao zaigrati i čime se trenutno bavi

Image
Foto: Profimedia

Sada je o cijeloj situaciji, rastanku s Juventusom, periodu bez kluba i budućnosti progovorio njegov menadžer Ivan Cvjetković

1.12.2020.
15:48
Profimedia
VOYO logo

Već je godina dana prošla otkako je, sada već legendarni napadač hrvatske nogometne reprezentacije, Mario Mandžukić, napustio Juventus i prešao u redove katarskog Al Duhaila. Katarska avantura kratko je trajala, samo pola godine i od ljeta Mandžukić traži novi angažman, ali ga nikako neuspijeva pronaći.

Sada je o cijeloj situaciji, rastanku s Juventusom, periodu bez kluba i budućnosti progovorio njegov menadžer Ivan Cvjetković. Cvjetković tvrdi kako je Mandžukić spreman na novi angažman, kako sam trenira i čeka odgovarajuću ponudu. Ponuda navodno ima, ali čeka onu pravu, no o razlasku s Juventusom Mario baš i ne želi pričati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Mario Mandzukic of Juventus during the Pre-season friendly at the Stadio Comunale Gaetano Scirea Villar Perosa. Picture date: 15th August 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images,Image: 465662735, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no

Spreman je i čeka ponudu iz Engleske?

"Otkako je otišao iz Juventusa nije dao intervju jer ne želi govoriti što se dogodilo. I dalje dobiva brojne poruke Juventusovih navijača i uživa u tome. Jako je povezan s navijačima toga kluba, koji ga pamte kao borca koji nikad ne odustaje", rekao je Cvjetković za Tuttosport i naglasio s njime baš i ne razgovara o Juventusu.

Planira li se i kada vratiti na teren? "Radi vrlo ozbiljno, kao što je uvijek činio. U Zagrebu je, trenira i posve je spreman. Čeka pravu ponudu, klub koji ga doista želi. Vjeruje da opet može odlučivati utakmice. Neke je ponude odbio jer nije bio uvjeren da ga doista žele. Bilo je i lažnih vijesti, mediji su ga povezivali s klubovima koji ga nikad nisu zvali", naglašava Cvjetković i na koncu poručuje kako bi volio da karijeru nastavi u Engleskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam hoće li opet igrati u Italiji, on je rođen da igra u Premier ligi, ali nikad nije dobio pravu šansu. Sad je 200 posto spreman", tvrdi Cvjetković.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo