ŠTO SE DOGAĐA S MANDŽUKIĆEM I REBIĆEM? / Trener Milana otkrio kakvo je stanje s Hrvatima i kada će ponovo zaigrati

Image

Bilo je dosta polemika oko toga kada bi se konačno mogao vratiti Mario Mandžukić, koji je također ozlijeđen, a isto tako pitaju se svi je li sve u redu s Rebićem

2.3.2021.
17:37
VOYO logo

Nogometaše talijanskog Milana u sljedećem kolu prvenstva u srijedu očekuje utakmica protiv Udinesea na San Siru u kojoj su momčadi Stefana Piolija potrebni bodovi za nastavak utrke za vrh tablice s Interom.

Rossoneri imaju puno problema s ozljedama, ostali su bez prve zvijezde Zlatana Ibrahimovića koji je ozlijedio mišić i sigurno će uz utakmicu s Veronom propustiti i dvoboje s Veronom i Napolijem u Seriji A, ali i dvoboj sa svojim bivšim klubom Manchester Unitedom 11. ožujka u osmini finala Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatan će se za desetak dana ponovno podvrgnuti liječničkim pregledima, a pretpostavlja se da će izostajati s terena najmanje tri tjedna. Isto tako bilo je dosta polemika oko toga kada bi se konačno mogao vratiti Mario Mandžukić, koji je također ozlijeđen, a isto tako pitaju se svi je li sve u redu s Rebićem koji je također imao problema s ozljedom.

Sada je glasinama na kraj stao trener Pioli i otkrio je što se događa. "S Rebićem je sve u redu, on može igrati već od prve minute protiv Udinesea. Mandžukić i Bennacer nastavljaju s treninzima i oni će biti raspoloživi sljedeći tjedan", rekao je Pioli na medijskoj konferenciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo