NAKRATKO POSJETIO KLUB / Što se događa s legendarnim Mihajlovićem? Supruga objavila njegove slike nakon mjeseci izbivanja iz javnosti

Image

Mihajlović sudjeluje u treninzima putem videopoziva i upravlja stručnim stožerom na daljinu

25.7.2022.
19:17
VOYO logo

Legendarni srpski nogometaš i trener Bologne Siniša Mihajlović pojavio se u javnosti nakon nekoliko mjeseci. Mihajlović je posljednjih nekoliko mjeseci na liječenju od leukemije u klinici Sant' Orsola i zbog toga nije sa svojom ekipom na pripremama.

Mihajlović sudjeluje u treninzima putem videopoziva i upravlja stručnim stožerom na daljinu, a sada je odlučio nakratko napustiti kliniku kako bi posjetio ekipu. Legendarni Miha posjetio je trening-kamp u društvu supruge Arianne i obradovao igrače i suradnike, te se zadržao oko pola sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski mediji pišu kako bi se Mihajlović trebao vratiti u ekipu početkom prvenstva, dakle 13. kolovoza. No, prvo treba riješiti ono najvažnije, bitku za zdravlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, Mihajloviću je leukemija prvi put dijagnosticirana u ljeto 2019. godine i prvu je bitku dobio nakon kemoterapije i transplantacije koštane srži. No, u ožujku ove godine bolest mu se vratila i od tada vodi novu bitku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo