ŠTO SE DOGAĐA S BROZOVIĆEM, TREBA LI DALIĆ BRINUTI? Talijani pokopali Hrvata nakon posljednje utakmice: / 'Šalje lopte u bunar...'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativni veznjak Marcelo Brozović igrao je cijeli susret

3.11.2019.
8:46
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši milanskog Intera zasjeli su barem nakratko na vrh ljestvice talijanskog prvenstva zahvaljujući dramatičnoj 2-1 (0-0) pobjedi na gotovanju kod Bologne u susretu 11. kola. Bologna je povela pogotkom Soriana (59), na 1-1 poravnao je Lukaku (75), da bi Inter do tri boda stigao golom iz kaznenog udarca u sudačkoj nadoknadi. Orsolini je neoprezno zakačio nogu Lautara u svom kaznenom prostoru, a siguran izvođač udarca bijele točke bio je Lukaku.

Hrvatski reprezentativni veznjak Marcelo Brozović igrao je cijeli susret, ali nije odigrao baš najbolje. To je primijetila i Gazzetta dello Sport koja ove sezone uglavnom hvali Brozovića, ali ovaj put su ga dobro izribali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Inter Milan's Croatian defender Marcelo Brozovic reacts during the Italian Serie A football match AC Milan vs Inter Milan on September 21, 2019 at the San Siro stadium in Milan., Image: 472283613, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Marco Bertorello / AFP / Profimedia

"Nije to bio Brozovićev dan. Slao je lopte u bunar i slabo je kombinirao. Dva potpuno promašena dodavanja govore koliko nije bio prisutan, ali to je sve zbog nagomilanog umora", pišu to za Brozovića i vjerojatno imaju pravo jer Hrvat je ove sezone odigrao sve utakmice za Inter i na svima je proveo 90 minuta na terenu osim protiv Slavije u Ligi prvaka kada je odigrao 71. minutu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo